Nieuwsbrief Januari

Afbeelding2

Abbott  Als spieropbouw centraal staat: Ensure Compact Protein HMB

Ensure Compact Protein HMB van Abbott is toepasbaar bij ouderdom, ondervoeding en ziekte. De eiwitrijke drinkvoeding is verrijkt met HMB. HMB helpt bij de spieropbouw en remt de spierafbraak. Ensure Compact Protein HMB wordt vergoed door alle zorgverzekeraars en is verkrijgbaar via alle facilitaire bedrijven. Vraag nu een sample aan.

Vernieuwde vegetarische crèmesoepen nóg lekkerder en voor een brede doelgroep

Om onze soepen geschikt te maken voor een brede doelgroep hebben wij ze doorontwikkeld. De soepen bevatten al 10 gram eiwit met een compleet essentieel aminozuurprofiel, waardoor de spieropbouw wordt ondersteund.

Wij maken onze drie groentesoepen vegetarisch door het rundercollageen te vervangen door plantaardige eiwitten. Daarnaast zijn de soepen een bron van vezels en bevatten nu vrijwel een dubbele hoeveelheid vezels. Meer..

Afbeelding3
Afbeelding4

Dailly Nutrition staat voor een Gezond en Sterk lichaam

Met de producten van Daily Nutrition heb jij als diëtist maar kleine aanpassingen nodig om de nutirtionele disbalans (ondervoeding bij ouderen) aan te pakken. Meer..

GLNP

In 2009 heeft GLNP het 2-Prepare Aansterken ontwikkeld, een combinatie van L-glutamine en Epigallocatechin-3-gallaat om het lichaam te ondersteunen bij de opvang van verhoogde oxidatieve- en inflammatoire stress, zoals i.g.v. COPD, moeilijk genezende wonden, DMT2 en in de herstel/ revalidatie-fase na een zwaar ziekbed, zoals na Covid-19. Meer..

Afbeelding6

Yakult – Webinar Gezonder oud worden: mondgezondheid, ondervoeding en microbiota

De mond is de spiegel van je algehele conditie en een slechte mondgezondheid kan vooral bij ouderen leiden tot ondervoeding en andere aandoeningen. In dit gratis webinar gaan drie sprekers vanuit verschillende vakgebieden dieper in op de relatie tussen (een slechte) mondgezondheid en ondervoeding bij thuiswonende ouderen. Wat maakt ze zo kwetsbaar voor ondervoeding? Wat is de rol van de microbiota?

Interdisciplinair samenwerken
Ook is er aandacht voor het belang van samenwerking tussen mondhygiënisten en diëtisten om ondervoeding snel te signaleren en te voorkomen. Het webinar is op 15 februari live te volgen of op een later moment terug te kijken. In beide gevallen is het verplicht je van te voren aan te melden. Meld je hier aan

Afbeelding10
Afbeelding13

InBody

De InBody biedt nauwkeurige en objectieve metingen om de lichaamssamenstelling van uw cliënt te 
evalueren en het succes van voedingsinterventies te inzichtelijk te maken. Met het resultatenblad kunt u de voortgang van uw cliënten monitoren en kunt u hen optimaal begeleiden bij het behalen van hun doelen. Meer..

Sorgente

Of het nu gaat over de manier van consumeren, het bewaren van drinkvoeding of het proberen van andere smaken, jouw patiënt kan altijd rekenen op de ondersteuning van het Klantenteam Drinkvoeding. Daarnaast deelt Sorgente graag haar inzichten met jou als behandelend diëtist. Hier lees je meer over de dienstverlening van Sorgente.

Afbeelding18