Meest gestelde vragen

Lidmaatschap:

Hoe meld ik mij aan als lid bij DGO.
Door op de paarse button te drukken rechts boven of door op onderstaande link te klikken en het formulier en de machtiging in te vullen en te versturen via de website. https://dietistgo.nl/ik-wil-lid-worden/

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap van DGO.
De jaarcontributie van de leden per kalenderjaar is:
– 45 euro per jaar (bij NVD leden)
– 90 euro per jaar (zonder lidmaatschap NVD)
– 90 euro per jaar (belangstellend met NVD lidmaatschap)
– 160 eur per jaar (belangstellend zonder NVD lidmaatschap)

Wat levert een lidmaatschap van DGO mij op.
Voordelige deelname jaarlijks aan de landelijke dag. De dag om te netwerken, nieuwe producten te ontdekken en naar interessante sprekers te luisteren.
Jaarlijkse deelname aan de ALV, meedenken aan de ontwikkelen van de DGO en het bij behorende webinar met interessante onderwerpen.
Gebruik mogen maken van door leden ontwikkelde materialen.
Vermelding vindbaarheid op de deze website.
Toegang tot het leden-login gedeelte van onze website, waarin het laatste nieuws en artikelen, materialen of wetenswaardigheden op het gebied van ouderenzorg worden gepubliceerd.

Hoe meld ik mij af als lid bij DGO
U kunt het lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar info@dietistgo.nl
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, opzeggen voor het volgend jaar dient te gebeuren voor 1 december van het lopende jaar. Als het lidmaatschap later dan 1 december wordt opgezegd dan geldt het lidmaatschap nog voor het daaropvolgende jaar. Eerder in het jaar opzeggen kan ook maar dan geldt nog steeds het lidmaatschap geldt tm 31 december en lidmaatschapsgeld zal dan ook nog voldaan worden per incasso.

Ledengegevens

Hoe wijzig ik mijn lidmaatschap gegevens (adres, emailadres ed.)
Stuur een mail naar info@dietistgo.nl met de gegevens die gewijzigd dienen te worden

Hoe wijzig ik het adres bij vind een diƫtist
Stuur een mail naar info@dietistgo.nl met de gegevens die gewijzigd dienen te worden

Hoeveel adressen kan ik opgeven bij vind een diƫtist?
Er kan per lidmaatschap 1 adres opgegeven worden voor vind een diƫtist.

Inloggen in het ledengedeelte van de website lukt niet.
De gebruikersnaam is het opgegeven emailadres bij aanvang lidmaatschap of het lidnummer. Door gebruikersnaam in te vullen bij wachtwoord vergeten zou er een nieuw wachtwoord gegenereerd kunnen worden. Maar dan is het van belang dat het juiste emailadres bekend is bij de ledenadministratie. Weet je niet of het juiste emailadres bekend is stuur dan een bericht naar info@dietistgo.nl met het juiste emailadres, voor eventuele wijziging als dit nodig is.

Overig

Ik ontvang geen nieuwsbrief
Klopt het emailadres nog wat bekend is bij DGO. Stuur een bericht naar info@dietistgo.nl dan kan er controle plaatsvinden van het emailadres.

Zijn er richtlijnen/protocollen waar uit blijkt hoeveel uren diƫtetiek ingezet dienen te worden bij WLZ/ELV/GRZ
Er zijn geen standaard uren verdeling bekend binnen wlz/elv/grz. Het verschilt per afdeling/organisatie hoe dit word ingevuld.

Functieomschrijving diƫtist en FWG
Dit is een groot project waar de NVD zich mee bezig houdt. Wij leveren zo nodig input bij de NVD om onze leden te vertegenwoordigen. De FWG is op dit moment de functie diƫtist aan het beoordelen. Hierbij wordt door de FWG meerdere expertsessies en onderzoek in het werkveld georganiseerd. Medio mei 2024 is dit proces afgerond en oktober 2024 en kan dan per 1 oktober 2024 worden ingevoerd in FWG