Regioteams

istockphoto 1179741722 612x612 1

Regio's

Nog voordat de DGO -en haar voorganger DV&V ā€“ werd opgericht zijn er door diĆ«tisten in diverse regioā€™s verpleeghuis-overleggen georganiseerd. Hierin ontmoette -de destijdsĀ vaak solistisch werkende- verpleeghuisdiĆ«tisten elkaar om ideeĆ«n op te doen, steun teĀ vinden en te kunnen sparren.
Deze regionale overleggen zijn volledig zelfstandig, en bepalen zelf hoe ze hun overlegĀ vorm geven, wie er lid mogen / kunnen worden, hoe vaak ze bij elkaar komen en wat deĀ eventuele kosten zijn.

DGO is een landelijk netwerk maar zoekt zeker de samenwerking met deze regionaleĀ overleggen. DGO en regionale overleggen kunnen elkaar versterken.Ā 
We werken allemaal wel met ouderen en de DGO is het netwerk voor diĆ«tisten die werken in de geriatrie en ouderenzorg. Een samenwerking met de regioā€™s een logischeĀ stap in de professionalisering van het vak van DiĆ«tist Geriatrie en Ouderen.

Via de DGO site kan je in contact komen met de contactpersonen van de diverse regioā€™s.

  • Bij hen kan je je eventuele aanmelden om deel te nemen aan regionaal overleg.
  • Goede ideeĆ«n, vragen of vacatures kunnen via deze contactpersonen doorgegeven worden aan andere regioā€™s
  • Als blijkt dat een bepaald probleem in meerdere regioā€™s speelt kan de het landelijke netwerk DGO kijken of wij dit op onze agenda zetten
  • Als de DGO specifieke vragen heeft voor de leden in een bepaalde regio kan dit ook via het regionale contactpersoon lopen.