Regioteams

istockphoto 1179741722 612x612 1

Regio's

Nog voordat de DGO -en haar voorganger DV&V – werd opgericht zijn er door diëtisten in diverse regio’s verpleeghuis-overleggen georganiseerd. Hierin ontmoette -de destijds vaak solistisch werkende- verpleeghuisdiëtisten elkaar om ideeën op te doen, steun te vinden en te kunnen sparren.
Deze regionale overleggen zijn volledig zelfstandig, en bepalen zelf hoe ze hun overleg vorm geven, wie er lid mogen / kunnen worden, hoe vaak ze bij elkaar komen en wat de eventuele kosten zijn.

DGO is een landelijk netwerk maar zoekt zeker de samenwerking met deze regionale overleggen. DGO en regionale overleggen kunnen elkaar versterken. 
We werken allemaal wel met ouderen en de DGO is het netwerk voor diëtisten die werken in de geriatrie en ouderenzorg. Een samenwerking met de regio’s een logische stap in de professionalisering van het vak van Diëtist Geriatrie en Ouderen.

Via de DGO site kan je in contact komen met de contactpersonen van de diverse regio’s.

  • Bij hen kan je je eventuele aanmelden om deel te nemen aan regionaal overleg.
  • Goede ideeën, vragen of vacatures kunnen via deze contactpersonen doorgegeven worden aan andere regio’s
  • Als blijkt dat een bepaald probleem in meerdere regio’s speelt kan de het landelijke netwerk DGO kijken of wij dit op onze agenda zetten
  • Als de DGO specifieke vragen heeft voor de leden in een bepaalde regio kan dit ook via het regionale contactpersoon lopen.