InBody – DGO webinar

In samenwerking met DGO zal InBody een webinar organiseren waarin een lid van het medisch team van InBody Europe in zal gaan op het belang van lichaamssamenstellingsanalyse als effectief hulpmiddel bij het behandelen van sarcopenie en kwetsbaarheid. Hierbij zal Bio-elektrische Impedantie Analyse als methode worden toegelicht en de mogelijkheden van de huidige InBody technologie worden besproken. Wilt u hier meer over weten? Sluit dan aan bij de InBody-DGO webinar georganiseerd door InBody. De webinar zal volledig kosteloos zijn.

Datum:
20201113
Locatie:
Online
Organisator:
InBody
Meer informatie:
https://nl.inbody.com/

Beste DGO-Leden,

Het is geen verassing dat we langer leven dan vroeger. Terwijl langer leven in theorie geweldig klinkt, is dat alleen zo als uw gezondheid en lichaam dat ook toelaten. Hierin zijn een goede balans van spier- en vetmassa van belang. Lichaamsgewicht en een waarde als BMI zijn niet meer toereikend om iemand te ondersteunen bij het verbeteren van zijn of haar gezondheid. Lichaamssamenstelling is de manier om gedetailleerde informatie te verkrijgen over de fysieke status van het lichaam en daarmee iemand te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid en het behandelen van sarcopenie.

In samenwerking met DGO zal InBody een webinar organiseren waarin een lid van het medisch team van InBody Europe in zal gaan op het belang van lichaamssamenstellingsanalyse  als effectief hulpmiddel bij het behandelen van sarcopenie en kwetsbaarheid. Hierbij zal Bio-elektrische Impedantie Analyse als methode worden toegelicht en de mogelijkheden van de huidige InBody technologie worden besproken. Wilt u hier meer over weten? Sluit dan aan bij de InBody-DGO webinar georganiseerd door InBody. De webinar zal volledig kosteloos zijn.

Datum: Vrijdag 13 november, 13:15-14:00.
Aanmelding: Door een mail te sturen naar info.eu@inbody.com. Vermeld hierbij uw naam en de instelling waar u werkzaam bent. Wanneer u zich heeft aangemeld zult u een bevestiging ontvangen met de link naar de ZOOM meeting.

Wij hopen u dan te zien!

Groeten,

Het InBody Team