Onderzoek ondersteuning diëtistisch consult

Voor mijn afstudeeronderzoek aan de TU Eindhoven, ben ik in samenwerking met ConnectedCare een onderzoek gestart naar de mogelijkheid om diëtisten en ouderen te ondersteunen bij het behandelingsprocess met een digitale coach (Bij ons heet ze Liz). Samen met een collega diëtist heb ik een scenario gemaakt waarin Liz de ouderen thuis ondersteunt en daarmee samen met de ouderen waardevolle informatie verzamelt voor de diëtist.

Voor het laatste onderdeel van mijn project, zou ik graag diëtisten en ouderen willen interviewen om praktijk ervaring en een professionele mening in het onderzoek te verweven. Ik ben daarom opzoek naar diëtisten die me hierbij zouden kunnen en willen helpen. Het interview is online en duurt een uur.

Naast mijn dankbaarheid voor het bijdragen aan mijn afstudeerproject, draagt u hierdoor ook bij aan een betere aansluiting van technologie in de toekomstige diëtistische zorg en staat er ook een kleine vergoeding tegenover als bedankje.  Ik hoor erg graag of u of een collega hiervoor open staat of dat u mij misschien zou kunnen helpen met het verspreiden van mijn oproep binnen uw netwerk. 

Mocht u vragen hebben dan ben ik te bereiken via 0610814427.

Met vriendelijke groet,

Nicole van Beveren