Praktische tools, brochures en e-learnings – FrieslandCampina Institute

FrieslandCampina Institute biedt voedings- en gezondheidsprofessionals informatie over zuivel, voeding en gezondheid volgens de laatste stand van de wetenschap. Voor diëtisten zijn er gratis brochures beschikbaar met verdiepende informatie over verschillende onderwerpen. Ook zijn er praktische tools beschikbaar om uit de delen aan cliënten of om te gebruiken tijdens het consult. Bestel of download deze materialen gratis!

5126 Fotografie Fc Institute 017 sport ruimte scaled

Praktische tools voor tijdens het consult

Bestel bijvoorbeeld de eiwit-, zout,- of calciummeter. Hiermee krijgen cliënten inzicht in hun dagelijkse inname en kan dit vergeleken worden met de aanbevelingen. Of bestel één van onze gesprekskaarten over bijvoorbeeld diabetes of een gezond gewicht.

 

Brochures met verdiepende informatie

Wij bieden brochures met verdiepende informatie over onderwerpen zoals eiwit, goede voeding voor ouderen, sarcopenie en zuivel & gezondheid.

 

Vind het volledige aanbod en bestel of download de materialen gratis op onze website.

 

E-learnings

Naast onze brochures en tools bieden wij ook e-learnings aan. Deze e-learnings zijn geaccrediteerd en zijn gratis te volgen. De volgende e-learnings zijn beschikbaar:

 

  • E-learning Sport en voeding
  • E-learning Jong geleerd is oud gedaan
  • E-learning De rol van zuivel in gezonde voeding
  • E-learning Duurzame en gezonde voeding

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste updates en nieuws over voeding, gezondheid en zuivel ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Deze wordt ongeveer 8 keer per jaar verstuurd.