LLL cursus ‘Nutrition in older adults’

Ben je niet naar ESPEN geweest, maar zou je wel graag de cursus ouderen/geriatrie te volgen? Op 8 november wordt deze ook in Nederland aangeboden!

Datum:
20161108
Locatie:
Berg en Dalseweg 81 Nijmegen
Organisator:
NESPEN & HAN
Meer informatie:
https://www.han.nl/werken-en-leren/studiekeuze/cursus/nutrition-in-older-adults-nespen/

De cursus is een module uit het Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism van ESPEN, een succesvol internationaal opleidingsprogramma in klinische voeding, gericht op artsen, apothekers, diëtisten en verpleegkundigen. Het programma bestaat uit 120 verschillende modules die zowel ‘live’ als on-line gevolgd kunnen worden.
De ‘live’ trainingen (meer 100 per jaar) bestaan uit voordrachten, casuïstiek en een examen. De trainingen worden wereldwijd aangeboden en de leerstof en toetsingsstof worden gesuperviseerd door internationale experts uit het vakgebied. Tijdens het jaarlijkse ESPEN congres worden ieder jaar 14 ‘live’ trainingen aangeboden. De online trainingen zijn gratis beschikbaar na registratie op de website http://lllnutrition.com/.

Het volgen van 14 ‘live’ en ongeveer 15 online trainingen geeft recht op het afleggen van het ESPEN examen in Clinical Nutrition. In diverse landen (maar in Nederland nog niet) wordt dit examen erkend als een MSc-graad.
In Nederland worden dit jaar voor de 2e keer ‘live’ trainingen aangeboden. De 2 modules die dit jaar worden aangeboden zijn ‘Nutritional support in cancer’ en ‘Nutrition in older adults’.