Post HBO Excellente voedingszorg voor de geriatrische cliënt 26 en 27 september 2013

Voor de 3e maal organiseert de DV&V samen met PIT Actief een Post HBO en wel op 26 en 27 september 2013 met als thema Excellente voedingszorg voor de geriatrische cliënt.
Verpleeg- en verzorgingshuizen ontwikkelen zich tot expertisecentra om ook thuiswonende ouderen te ondersteunen bij succesvol ouder worden. Dat is ouder worden met zo min mogelijk beperkingen, waardoor iemand zo lang mogelijk kan participeren in de maatschappij. Deze Post HBO biedt gevarieerde thema’s, vanuit de huidige wetenschappelijke inzichten. Tevens is deze 2-daagse dé omgeving om als vakgenoten in gesprek te gaan over datgene wat een ieder bezig houdt. Voor de eerste keer zal de DV&V-Award uitgereikt worden. De Award is voor de meest aansprekende, veelbelovende en originele onderzoekspresentatie op het gebied van diëtetiek in de ouderenzorg. Wil je in aanmerking komen voor deze DV&V award,  volg dan op www.dvenv.nl de informatie die binnenkort zal verschijnen over de voorwaarden voor inzending.

 

Wil je op 26 en 27 september 2013 aanwezig zijn bij deze Post HBO, geef je dan snel op!!

 

Doelgroep De Post HBO is bedoeld voor diëtisten, werkzaam in de verpleeg- of verzorgingshuizen of in de eerstelijn die zorg bieden aan ouderen die niet volledig zelfstandig kunnen functioneren.
Data donderdag 26 en vrijdag 27 september
Plaats Lunteren met mogelijkheid tot overnachten
Kosten entreeprijs leden DV&V: zonder overnachting € 395,00, met overnachting € 425,00. Entreeprijs niet-leden zie kosten www.pitactief.nl
Programma http://www.dvenv.nl/UserFiles/File/Excellente%20voedingszorg%20voor%20de%20geriatrische%20client.pdf
Inschrijving www.pitactief.nl of gebruik de link http://www.pitactief.nl/scholingen/scholing/article/verpleeg-en-verzorgingshuizen/