Scholing ondervoeding, GEWIJZIGDE DATUM

Begin januari verzorgd Medilex een scholing voor verpleegkundigen, verzorgenden, diëtisten en andere medische professionals over ondervoeding. Deze scholing zal plaatsvinden in Amersfoort. Heb jij ook behoefte aan goed geïnformeerde en enthousiaste professionals in je organisatie, die nog beter ondervoeding kunnen signaleren en meewerken aan de behandeling? Print dan de flyer uit die bij documenten staat onder 'documenten van buiten de dv&v', en verspreid deze in je organisatie! Deze scholing zou eerst plaatsvinden op 15 oktober, maar is nu verplaatst naar begin januari (de definitieve datum wordt nog bekend). Nog meer tijd dus om mee te denken over de concrete vragen die hieronder zijn gesteld! 

DGO is ook betrokken bij deze scholing ; Marit Stüvel en Ingrid  Huisman verzorgen ’s middags een verdiepingssessie over de kwetsbare ouderen met co-morbiditeit..

Dus de concrete vraag aan DGO’s :

1.     Breng dit onder de aandacht van jouw collega’s in de zorg en wie weet creëer je zo een nog breder draagvlak als het gaat om de ondervoede cliënt.

2.     Als je mee wilt denken/ informatie hebt die in de verdiepingssessie echt aan bod moet komen: meld je dan aan bij Marit of Ingrid of via bestuurs mail DGO (bestuur@dietistgo.nl)